DSC09382
DSC09382

Harvest in Den Haag

Op 26 december 2008 in Zuid-Holland.

Vanwege de kerstinkopen moesten we even naar Den Haag. Echtgenoot verzamelt vulpennen en hij had een specifieke op het oog, die we mooi onder de boom konden leggen. Akkerman is al jaren ons vaste adres voor vulpennen en ook deze keer waren de service en het aanbod weer prima in orde. . Parkeren ging nogal makkelijk op deze zaterdag, de drukte viel nog mee, dus we waren vrij snel klaar. Het was inmiddels wel tegen 1 uur, dus lunchtijd. Ik had trek in een wantansoepje, dus koersten we richting Wagenstraat. Fat Kee, die we als eerste tegenkwamen, viel af, de laatste keer was ik er bepaald niet kapot van. Kee Lun Palace, de favoriet van de jongens, was gesloten, dus werd het Harvest.

Eerst een pot thee, toen een Wan Tan soep, die uitstekend was. Goeie bouillon, lekker veel wantannetjes en uiteraard de zo geliefde pak soy. Daarna een hele lading dimsum. We hadden Yin si hai xian zha, Heung Tjien Kaow Tjoi, Long su Qiu, Ngau Yuk Kau, Yeung Lak Tsiu, Inktvis met mais en Sin Tjok Kung. Helaas geen foto's, ik had geen toestel bij me. Neem maar aan dat alles er goed uitzag en uitstekend smaakte. Een van de gerechten was iets vissigs op een halve rode peper en die was eigenlijk te heet. Op zich erg lekker, maar omdat de rest wat fijner van smaak was, vielen opeens alle smaakpapillen weg. Dat was jammer, maar doet  niets af aan het gerecht. Ik ga het zeker nog eens eten.

Harvest is zeker een aanrader wat mij betreft. Voor de hele lunch betaalden we slechts 34.90 en dat is geen geld voor wat we kregen. De buikjes waren eerlijk gezegd te gevuld, maar dat was onze eigen schuld. We hebben gewoon teveel besteld. Het was ook allemaal veel te lekker.

4 gedachtes over "Harvest in Den Haag"

Jaartal

'Amen' sprak Jaartal, vol bewondering. Ons jaarlijks uitje in Inter Scaldes maar eens combineren met Oud Sluis?
15 maart , 2008 om 18:16 pm

Jaartal

Zojuist gereserveerd, diner in Oud Sluis, overnachting in 'jullie' geestige hotelletje Le Provencal!
16 maart , 2008 om 17:44 pm

Ed van Wijnerij

Ziet er weer prachtig uit, deze bijzonder mooie gerechten van Oud Sluis. Maar ook uitstekend door jou gefotografeerd, Complimenten ! Zo te lezen, hebben jullie weer enorm genoten van deze prachtige, culinaire hoogstandjes ! Ed
17 maart , 2008 om 12:03 pm

john golsteijn

Nou Carla een lekkere buik vol voor een kleine prijs.
30 december , 2008 om 19:54 pm

Geef een reactie

Copyright © 2004 - 2024 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl