DSC09382
DSC09382

Samenwerking met BookDinners

Op 23 mei 2019 in Uncategorized.

Waarom een samenwerking met BookDinners?

Ik wil graag toelichten waarom ik ben gaan samenwerken met BookDinners. Al langere tijd merk ik dat er ongenoegen is onder restaurateurs over reserveringssystemen. Ik merk als gast ook dat er vaak wijzigingen zijn in reserveringspartners en lees op social media negatieve berichten over de kosten ervan. BookDinners heeft mij benaderd, ik heb hun site bekeken, hun teksten gelezen en na ampel beraad heb ik besloten om akkoord te gaan om als smaakmaker een samenwerking aan te gaan. Dat betekent dat er nu een reserveringsmogelijkheid staat bij de restaurants op mijn website die ook meedoen met BookDinners. Dat scheelt mogelijke gasten bij deze restaurants weer een extra klik. Zij kunnen direct via mijn website reserveren bij de restaurants waarover zij een recensie lezen.

 

De voornaamste reden dat ik achter het concept van BookDinners sta zijn de kosten. Restaurants betalen slechts 15€ per maand en er hoeven geen extra kosten betaald te worden per reservering. Bovendien is Koninklijke Horeca Nederland partner van BookDinners en waarborgen zij dat de kosten voor de restaurateurs niet opeens omhoog schieten.

 

Ik verdien er absoluut niets mee, dat was ook zeker niet mijn bedoeling. De enige reden dat ik ben gaan meedoen is om restaurateurs wat te helpen. Uiteraard bepaalt iedereen zelf welk reserveringsysteem men kiest, ik heb daar op geen enkel moment een rol in.

 

Hieronder vind je meer informatie over BookDinners en hun visie. Voor de volledigheid (hierboven zijn ze ook aanklikbaar) nog even de link naar de website van Bookdinners: https://www.bookdinners.nl/

Over BookDinners

BookDinners, het sociale restaurantplatform van Nederland. BookDinners is dé nieuwe manier van restaurants ontdekken. Je zoekt en vindt restaurants op dezelfde manier waarop je je vrienden om advies vraagt: op basis van vragen over de gewenste plaats van je restaurantbezoek, welk eetmoment, welke keuken en welk soort restaurant. Zo krijg je relevante zoekresultaten en vind je de perfecte restaurants voor jou.

 

Je favoriete restaurants of restaurants die je nog wilt bezoeken, kun je op BookDinners direct opslaan in lijstjes in je persoonlijke profiel. Aan de hand van opgeslagen restaurants toont BookDinners je nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo creëer je je persoonlijke online restaurantgids en heb je voor elk moment een passend restaurant direct bij de hand!

 

Nog meer inspiratie nodig? Volg je vrienden en hun lijstjes op BookDinners, net zoals dat zij jouw lijstjes in kunnen zien. Daarnaast werkt BookDinners samen met vele grote partijen zoals Your Little Black Book, deBuik, Sanoma, WijnSpijs en anderen. Op BookDinners tippen deze partners de leukste en meest unieke restaurants. Zo vind je op BookDinners alle restaurants die jij niet mag missen.

 

Doordat BookDinners zeven verschillende reserveringssystemen ondersteunt, is een reservering zo gemaakt en ben je altijd zeker van je tafel.

 

Achtergrond van BookDinners

BookDinners speelt in op de huidige trends in de restaurantwereld. Grote partijen vragen hoge commissie/kosten per couverts over reserveringen, wat restaurants veel geld kost. BookDinners wilt gasten op een eerlijke manier laten kiezen voor een restaurant, zonder afdracht per reservering voor het restaurant. Samen met Koninklijke Horeca Nederland als partner is BookDinners daarom de website van, voor en door restaurants.

0 gedachtes over "Samenwerking met BookDinners"

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Copyright © 2004 - 2023 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl