DSC09382
DSC09382

Overlijdensbericht Carla van Schelven

Op 24 november 2023

10 gedachtes over "Overlijdensbericht Carla van Schelven"

Wil

Beste familie Ik heb altijd graag de restaurantverslagen gelezen Ik schrik hier best wel van Ik wil jullie als familie condoleren en heel veel sterkte wensen de komende tijd
26 november , 2023 om 19:20 pm

Noortje Bakker

Ach wat schrik ik hiervan... Ik was groot fan van Carla's recensies en checkte vaak even haar site voor nieuwe artikelen. Deze post had ik niet zien aankomen... Familie van Carla, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies.
27 november , 2023 om 08:51 am

Marius Vervoordeldonk

Ook ik las de recensies van Carla altijd graag. Gecondoleerd en veel sterkte met uw verlies.
27 november , 2023 om 14:27 pm

Evelien

Ook ik schrik hier erg van en wil haar familie mijn condoleances overbrengen. Keek altijd erg uit naar haar recensies en las haar blog al vanaf het begin. Evelien
27 november , 2023 om 15:26 pm

Ellen

Wat een triest bericht. Ik las altijd graag de recenties van Carla. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaanden
29 november , 2023 om 16:21 pm

Patrick

Ach, wat verdrietig! Las altijd met plezier de recenties. Gecondoleerd en sterkte met dit verlies.
30 november , 2023 om 21:24 pm

Gijs en vrienden

Beste familie, Dit hadden wij niet aan zien komen zeg. Wat een vreselijk nieuws. Jarenlang zocht Carla ons op in een of andere horeca gelegenheid en hadden we de grootste lol met elkaar. De laatste jaren zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Af en toe nog een berichtje maar elkaar nooit meer gezien of gesproken helaas. We hadden graag nog wat oude herinneringen opgehaald met haar. Lekker lachen met elkaar dat kon ze goed, lekker lachen. Een echte levensgenietster was het. Gecondoleerd met het verlies van dit prachtige mens. Wij gaan haar zeker missen!
2 december , 2023 om 12:27 pm

Geert

gecondoleerd. Denk dat ik deze website sinds 2015 met veel plezier regelmatig bezoek. Dankzij de mooie verslagen ook met vele restaurants in Rotterdam en omstreken kunnen kennis maken. Ik zal de nieuwe bijdragen gaan missen. Sterkte
6 december , 2023 om 09:53 am

Myriam

Ik hoorde het verdrietige nieuws via via. Ik heb Carla persoonlijk gekend in de tijd van Smulweb. We hebben ook een paar keer met een groepje geluncht op plekken waar zij, als levensgenieter, graag kwam. Goede tijden die ik nooit zal vergeten. Ik wens de familie veel sterkte met dit verlies.
12 december , 2023 om 12:58 pm

Joost Niederer

Beste vrienden en familie van Carla van Schelvan, Ik kwam weer eens een kijkje nemen op deze website en schrik van het droevige nieuws dat Carla van Schelven er niet meer is. Met veel interesse heb ik haar recensies altijd gelezen. Sterkte voor iedereen met het verlies. Joost Niederer
17 december , 2023 om 12:29 pm

Geef een reactie

Copyright © 2004 - 2024 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl