DSC09382
DSC09382

Mijn Keuken in Wouw

Op 29 augustus 2009 in één ster, Noord-Brabant.

Op deze dinsdagavond van de restaurantweek reden we via de pont naar Wouw. Wouw ligt bij Roosendaal. Prachtig midden in het typisch Brabantse dorpje ligt daar het oude gemeentehuis, waar nu het zeer sympathieke restaurant Mijn Keuken is gevestigd. Erachter een mooie oude kerk, bankjes her en der en ook nog een prachtig terras aan de voet van de entreetrap. Een mooi plaatje.De ontvangst was hartelijk, het tafeltje tochtig. Dat werd overigens heel snel opgelost door de doortastende gastvrouw, die de hele avond alles op rolletjes deed lopen.


Of we iets wilden drinken? Ja, een witte wijn deze keer, ik voelde me helaas nog geen 100%. En daarna duurde het even voor er iets gebeurde, dat was wel een beetje raar. Uiteindelijk kwam er lekker brood met boter en wat olijfolie (Kreta meen ik) in schaaltjes. Niet lang erna verschenen de amuses.


En wat voor amuses.....


website.


12 gedachtes over "Mijn Keuken in Wouw"

Jaartal

off-topic: het doosje van Sergio? (verwachtte een foto van Ellemieke of zo...) oeps!
7 november , 2008 om 14:21 pm

Carla

:-) Ik wist wel dat jij (en anderen) dat direct zouden denken!
7 november , 2008 om 14:53 pm

Tanja

Voastiperiferypeper, voasti wat?! Ik schiet er ook van in de lach maar man, man, man: wat een menu weer. Echt schitterend! En ook mooi beschreven waarvoor dank.
7 november , 2008 om 16:47 pm

Yvon

Van codium had ik nog nooit gehoord. Wel weer een wow-menu en al haat ik het woord, ik kan me alles voorstellen bij uitbuiken. Hoe goddelijk ook (en ik krijg acuut trek bij de omschrijvingen), de foie gras gerechten zijn wel lekker zwaar. Waar je die kaas nog liet! ;-) Fraaie foto's weer en goede beschrijving met 1 kritiekpuntje: je schrijft vaak 'heel gewoon', maar dit is ongewoon genieten volgens mij.
8 november , 2008 om 15:19 pm

Carla

@ Yvon Ach, al die superlatieven verdienen wat mij betreft ook een relativering. Natuurlijk is het genieten bij Oud Sluis, maar dat betekent niet dat ieder gerecht ongelofelijk bijzonder is. Het is er gewoon heel goed. En omdat ik regelmatig meemaak dat het niet gewoon heel goed is, gebruik ik dan die term. Zo schrijf ik nu eenmaal.
8 november , 2008 om 16:07 pm

Brenda

Wederom een HEERLIJK verslag Carla ! Ik ben het helemaal eens met je stelling over verse jus d'orange.
9 november , 2008 om 01:19 am

Anne.

Wat een fantatische gerechten en al even mooie foto's het water loopt me in de mond. Gewoon heel goed ;-)
10 november , 2008 om 12:31 pm

john golsteijn

Nou Carla heerlijk dit zelf gekozen Menu. De bereidingen van ganzenlever heb ook ik een keer mogen proeven. Bij deze waren er voor mij ook nieuwe bij. Subliem, water loopt in mijn mond. Nauwkeurig tot in detail beschreven. Het was een gezellige zondag daar in Sluis. Gr. John
11 november , 2008 om 18:52 pm

Raymond

In n woord: prachtig. Zowel de beschrijving als het menu!
16 november , 2008 om 19:18 pm

Christel

Mooie recensie Carla, ik ben erg nieuwsgierig geworden naar het restaurant. En net als jij zie ik ook graag wat ik eet.
29 augustus , 2009 om 11:21 am

Tanja

Wauw Wouw! Dit klinkt dus echt heel erg goed. Bij elk onderdeel van het menu krijg ik lekkere trek. Iets om te onthouden dus!
29 augustus , 2009 om 14:15 pm

Jan

Wel jammer al die ganzenlever... daar hebben heel wat ganzen voor moeten lijden!
9 januari , 2010 om 14:28 pm

Geef een reactie

Copyright © 2004 - 2024 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl