DSC09382
DSC09382

The Jane Antwerpen

Op 15 juni 2014 in Antwerpen, België.

Op deze laatste vrijdag van mei reden we naar Antwerpen. Deze keer naar The Jane, natuurlijk wilden we het zien. Het reserveren ging soepel en een week voordat het zover zou zijn kwamen keurig de adresgegevens en een gereserveerde parkeerplaats via de mail.
DSC03005De aankomst bij de kapel van het 19e-eeuwse militair hospitaal in het Groen Kwartier is indrukwekkend. De kapel is ook van buiten erg mooi opgeknapt, met aan beide zijden van de ingang ruimte om te roken en wellicht ook een aperitief te gebruiken voor een beperkt aantal mensen.DSC03006
Eenmaal binnen, na een keurige ontvangst bij de entree, is er veel te zien. Mij viel allereerst de immense ruimte op met de mooie, modern gebrandschilderde ramen, gemaakt door Studio Job. Daarna viel mijn blik op de zitgedeelten, de afwerking van de plinten en allerlei andere details, gemaakt door ook Piet Boon en last but not least natuurlijk de gigantische lamp die tot vrij laag komt, waardoor het hele hoge interieur van de kapel toch iets gebroken wordt. De akoestiek is overigens wonderbaarlijk goed.
Geestige muziek van DJ-X-Ian hoor je overal, ook in het souterrain, waar behalve de toiletten, de voorbereidingskeuken en de wijnkelder ook ruimte is voor private dining.DSC03008 Verder valt natuurlijk direct de keuken op, geheel zichtbaar achter glas. Veel koks werken hier in een rustig tempo, vandaag waren zowel Nick Bril als Sergio Herman aanwezig en dat is toch leuk. De dranken en de kaas zijn ondergebracht in een vergelijkbaar glazen geheel, maar dan recht tegenover de keuken, vlak na de ingang. Tot zover The Jane wat betreft de inrichting en de ambiance.
Boven schijnt er nog een DJ-boot te zijn en een gigantische bar, The Upper Roombar, met ruimte voor 40 personen, waar je kunt genieten van cocktails en allerlei gerechten. Een apart keukenteam zorgt hier voor toegankelijke gerechten.
DSC03015Wij kregen een tweetje met eentje op de bank en eentje op een stoel. De opzet is redelijk ruim, als je wilt kun je privé-gesprekken voeren, maar dan moet je niet te luid praten.
Brood, zout, peper en boter stonden al op tafel, olie werd direct op een schoteltje geschonken.
DSC03016Nog voordat we ons hadden geïnstalleerd kregen we al een opgerold stukje Catalaanse krant, waarin we een stukje geschroeide prei vonden. Lekker! Erbij een klein bakje met een romescocrème gecombineerd met krokant olijvenbrood.
Een aperitief wilden we wel. Voor echtgenoot een champagne, hier een Dehours, speciaal gebotteld voor The Jane. Ik wilde graag het huisaperitief proberen en was zeer aangenaam verrast. DSC03019
In een champagnecoupe kreeg ik een zeer kleurrijk geheel. In het midden een bal van bevroren Arak (wat ik heel toevallig ken van Bali), granité van passievrucht, kruiden, specerijen, schitterende bloemetjes en groene kruiden en dat geheel werd overgoten met een mooie Cava.DSC03021 Het was de bedoeling dat ik de bal van Arak zou laten oplossen in de Cava, wat ik uiteraard deed. Het was zo ongeveer de lekkerste cocktail ooit, in ieder geval de allermooiste!
We kregen de menukaart uitgereikt, losbladig in een mooie zwartfluwelen omslag. The Jane kent de mogelijkheid om het menu te beginnen met drie, vijf of zeven gerechten, die gevolgd worden door het Holstein rund en dessert of een kaasselectie. Als je kiest voor drie of vijf gerechten maakt de keuken een selectie.DSC03039
Drie gerechten 55 euro, vijf gerechten 70 euro en 7 gerechten 85 euro. Wij namen de 7 gerechten en bekeken de wijnkaart. De wijnkaart is natuurlijk mooi en op zijn Belgisch geprijsd, vriendelijk dus.
Het leuke nu van The Jane is, is dat ze per gerecht een keuze uit 2 wijnen bieden (soms zelfs 3). We besloten dan ook om de wijnen per glas te nemen. De 7 gerechten overigens komen in groepjes, het is dus niet zo dat we 9 (of 10) uitgebreide gangen gegeten hebben en ook niet evenveel wijnen gedronken hebben. Het eerste gerecht bijvoorbeeld, maar daar kom ik straks uitgebreider op terug, verschijnt in drieën met één glas wijn erbij.
DSC03028We kregen eerst nog Janes Flavours. Op een zwart rond plaatje drie amuses, te beginnen met een vitamineshot van wortel, duindoornbes, tarwegras, citrus en bergamot. Gevolgd door radijsjes met krokante quinoa, vinaigrette van mierikswortel en wat knapperige groene olijf. De laatste amuse was de crème van Roeselaerse brokkelkaas die 18 maanden oud is met mosterd, biet, rode ui en peterselie en op een apart bordje twee stukjes Crystal Bread.DSC03029
Ook hier kan ik kort over zijn: de toon van de middag was direct gezet: wat een ontzettend geweldige amuses! Nieuw, anders, zeer zeer smakelijk, mooi licht en eetlustopwekkend n ontzettend mooi om te zien! DSC03025
Inmiddels was er ook water op tafel gekomen, voor echtgenoot bruisend zoals gebruikelijk en hij kreeg een fles met een zwart etiket en voor mij plat zoals gewoonlijk en ik kreeg een fles met een wit etiket. Het zijn van die kleine details die het hem wel doen en in die details is The Jane koploper. Werkelijk alles is hier tot op de mm in orde. Als gast merk je dat en ik moet zeggen dat wij dat ook zeer waarderen. DSC03026
Het eerste gerecht kwam op tafel en hier gebeurde ook het enige foutje van deze middag: de sommelier was iets te laat met het inschenken van de wijn, maar een kniesoor..
Dat eerste gerecht bestond uit drie componenten.
De eerste kwam in een zwart schaaltje. Paling, komkommer, avocado, groene thee. Weer beeldschoon opgemaakt, maar dat zou de hele middag zo zijn, dus dat ga ik niet iedere keer noemen. DSC03031Uitstekende paling natuurlijk, krokantjes gemaakt van groene thee, gepofte quinoa, hele frisse crème van avocado (ik ben niet zo'n liefhebber van avocado omdat ik vind dat het nogal eens de neiging heeft duf te zijn) en poeder van avocado. Verder lekkere frisse toetsen van komkommer en een schuim van ik denk verveine. Alweer zo'n gerecht waar helemaal niets op aan te merken is en waar je dus gewoon van moet genieten en dat deden we ook zeer.
De wijn erbij, een Nieva, Bodegas Lois Sebio, Isse 2 Vignerons 2011, Treiíura, was heerlijk. We kenden al een Nieva, die dronken we in San Sebastian graag. Deze was mooier. 15€ per glas. DSC03034
Het tweede onderdeel was tomaat, burrata, zeebaars. In een wit schaaltje deze keer mooie zachte rauwe zeebaars, heel licht gemarineerd volgens mij met eronder een fijne zachte olie. Erbij fijne zachte burrata (zie de recensie van de Gebr. Hartering, daar leg ik uit wat burrata is) en allerlei tomaatbereidingen, waarvan ik me in ieder geval een gepaneerd stukje herinner, een gelei van caprese, gelei van tomaat en meringue van tomaat. Weer ontzettend verfijnd, heerlijk fris en zeer prettig licht.
DSC03035Het derde onderdeel tenslotte was koolrabi, geitenkaas, verveine. Weer in een zwart schaaltje kregen we ijs van verveine, parels van koolrabi, crème van geitenkaas (die van mij wat sterker had mogen zijn, maar dat is persoonlijk). Ook een mooie combinatie en de krokantjes die erbij zaten gaven bite aan het gerecht.
Waarmee we opeens drie gerechtjes verder waren.
De volgende wijn kwam uit Portugal, een Niepoort Redoma 2012, Douro Portugal, Field Blend most with Rabigato. 8€ per glas. Eentje die ik ga onthouden als wij de komende zomer op vakantie zijn in het Dourogebied. DSC03044
Bij de wijn per persoon een Gillardeau oester, brandade, vlierbloesem. Op de heerlijke oester een licht lauwe brandade van alleen kabeljauw met ernaast ijs van vlierbloesem en een vinaigrette van vlierbloesem. Verder een lauw krokantje van oester en diverse cressjes en zeekraal en oesterblad. Een zeer aangeklede en erg lekkere oester.
DSC03048Vervolgens kwam 't Hof Welgelegen, de groenteleverancier van The Jane en het gerechtje is dus naar hen vernoemd. Vandaag was dat bouillon van geroosterde aardpeer met dragonolie van Sergio met erbij/erin bloemkool en savooiekool en ik proefde ook nog een heel lichte anijsondertoon. Uiteraard ontbraken ook hier de kruiden en cressen niet. Van mij hoeven die hele takken overigens niet, ik vind het afbreuk doen aan de compositie. Maar wel weer een bijzonder smakelijk gerecht met zeer uitgebalanceerde smaken.
Bij de derde ronde en dus het zesde en zevende gerechtje kwamen twee halve glazen op aanraden van de uitstekende sommelier.
Allereerst een Miles Mossop Wines, Saskia 2011, Coastal region. South Africa, Chenin Blanc, Viognier, een zeer prettige blend. 13€ voor een heel glas.DSC03057
Erbij asperges uit Eede, morilles, doperwt, lamsschouder.
Allereerst een algemeen detail: men werkt hier met de meest schattige en lekkere kleine groentjes, het enige andere restaurant wat dat in deze mate doet wat ik ken is 't Nonnetje in Harderwijk.
De asperge kwam in een zwart schaaltje, waardoor de kleuren extra goed uitkwamen (ik ben een beetje over mijn allergie voor zwart servieswerk heen inmiddels). Behalve de aspergebereidingen kregen we een eidooiertje, heerlijke zachte en romige crème van erwt, een krokantje van iets wat ik niet kan duiden, maar wat in de mond vrijwel direct wegsmolt. De stoof van het lam was heerlijk, mooi hoog op smaak met een erg lekkere jus erbij. Alweer - het wordt saai - een bijzonder mooi gerechtje.
Het volgende halve glas was een Riesling Auslese, Weingut Clemens Honrath 2011, Nahe. 9€ voor een heel glas. Een halfzoete goede Riesling. DSC03059Hij paste goed bij de foie.
We kregen de I-foie met erop een gelei van Cabernet-Sauvignon met aan tafel erbij geschonken sap van Granny Smith. In al zijn zogenaamde simpelheid een ongelofelijk goed gerecht. Perfect in balans en zo ontzettend lekker dat je niet kunt ophouden met ervan te eten. Ik heb ook heel zuinig aan gedaan, zodat ik er heel lang van kon genieten.
Tussen de bedrijven door hadden we natuurlijk tijd om rond te kijken en vooral de activiteiten in de keuken boeiden me. Er wordt zeer geconcentreerd DSC03061gewerkt, men lijkt enorm op elkaar in gespeeld en het loopt eigenlijk als een trein allemaal.
We waren toe aan het Holstein. Allereerst werden er schitterende messen in een foedraal midden op tafel gelegd. DSC03063Messen van Tomer Botner van Florentine Kitchen Knives, speciaal gemaakt voor The Jane, zoals er nog veel meer dingen zijn die speciaal voor The Jane zijn gemaakt. Sommige daarvan zou ik graag willen hebben, daarover later nog wat meer.
In het glas kwam voor echtgenoot een Pierluigi Zampaglione, Don Chisciotte 2009, Campania, Italy. Een wijn van de Fianodruif. Hij was er erg tevreden over. 15€ per glas. Ik had gekozen voor de Celler de Rouro, Parotet 2011, Valencia, Spain, hoofdzakelijk de Mandodruif. 13€ per glas. Een behoorlijk aangename rode wijn.DSC03067
Het hoofdgerecht is Holstein, aubergine, miso, sesam. Op het bord een perfect stuk Holstein (Fries rund) met de eigen jus. Erbij aubergine die en gelakt en gebrand en gefrituurd is (op deze manier vind ik aubergine dus wel erg lekker) met erbij een vinaigrette met miso en limoen en verder nog een toefje kool met sesam. Ook hier ontbreken de (mooie en smakelijke) bloemetjes en cressjes niet. Ook een erg fijn gerecht, bijzonder mooi in de smaken.
Na al dit geweld besloten we toch om het dessert te wisselen voor de kaasselectie van Michel van Tricht & Zn. (6€ in plaats van dessert en als supplement 18€ ).
DSC03071Echtgenoot wilde daarbij graag de Vedett IPA, Brouwerij Duvel Moortgat, Breendonk, Belgium (3.60 per flesje) en hij kreeg deze geschonken in een koude verzilverde kroes. Geweldig! Nu is hij in juni jarig en ik ben thuis direct op zoek gegaan naar die kroezen, maar helaas: ook deze worden speciaal gemaakt voor The Jane (zo vertelde een vriendelijke medewerker me over de mail) en ze zijn verder niet verkrijgbaar. Heel jammer, want het is wel heel erg leuk om zo'n lekker biertje uit zo'n schitterende kroes te drinken. Daarom heeft The Jane ze natuurlijk ook...DSC03075
Ik wilde niet de aangeboden Madeira, ik hou nu eenmaal veel meer van een mooie droge witte wijn bij mijn kaas en kreeg een glas Chassagne-Montrachet 2010, la Canire, Domaine Patrick Miolane en daar was ik bijzonder tevreden over.
Bij de kaas kwamen notenbrood, gezouten boter en gekonfijte gember. Lekker alle'drie, vooral het flinke zoutje wat door het brood zat vond ik erg lekker.
DSC03076Op het bord 5 kaasjes: Camembert, Tomme d'Aubray, Roeselaerse oude kaas (die van de crème aan het begin inderdaad), Munster en Gorgonzola Dolce. Stuk voor stuk natuurlijk uitstekende kaasjes.
Echtgenoot hield het ter afsluiting bij een espresso, ik koos iets van de uitgebreide koffie- en theekaart, namelijk thee. Top of the Bill: The Jane. Tja, als ik er toch ben.. De beschrijving: Exclusieve mysterieuze melange van de vrouwelijke verleiding. Onder een licht bedwelmend rozenparfum sprankelt een pittige frisheid, gevolgd door een rondborstige body met een ondefinieerbaar randje. Kortom a Lady with Guts .
Ik vond het een lekkere thee.DSC03083
Bij de koffie en thee nog allerlei erg lekkere dingen. Een wortelmadeleine geserveerd in combinatie met ijs van wortel en vitamine C. (het wortelijs zat in een wit bakje, de madeleine ligt los). Op een wit plateautje een Vika (de niet zo lang geleden geboren eerste dochter van Nick Bril heet Vika) makaron met verveine en framboos, en twee pralines: donkere chocola met Liefmans kriekbier gemaakt en een ijspraline van witte chocola met dragon en zeevenkel. In een ander bakje nog een raw veggie shot van komkommer, avocado en hennepzaad.
Stuk voor stuk snoepjes om bij weg te dromen, ook het ijs en het shot vonden we bijzonder smakelijk.
De hele maaltijd was trouwens meer dan geweldig vonden we. We hadden - moet ik bekennen - zeer hoge verwachtingen, maar aan die verwachtingen is meer dan voldaan. We zijn enorm verrast door de werkelijk ongelofelijk lekkere gerechten. De ambiance is fantastisch, maar de gerechten moeten het natuurlijk doen. En dat doen ze. Laat ik de bediening niet vergeten, ook die is ontzettend goed. Alert, zeer goed op de hoogte van wat er in de keuken speelt en ook nog eens heel vriendelijk.
Als ik eens een voorspelling mag doen - niet dat het ooit zal gebeuren, want daar is het een te ouderwets instituut voor - zou het Michelin sieren om gewoon in n keer twee sterren te geven. Dat verdient The Jane wat mij betreft namelijk.

NB: speciale dank aan Simon Witmaar, die zo vriendelijk was me de amuses en friandises per mail te sturen.

23 gedachtes over "The Jane Antwerpen"

Joost

Weer een goede recensie van, zo lees ik, een goed restaurant. Gaaf om te zien dat het Sergio en zijn team gelukt is (wederom) zo'n goed restaurant neer te zetten. Deze gaat op de lijst "to do" (en dan liefst op niet al te lange termijn). Apart ook eigenlijk om te zien dat het zo'n chef gewoon lukt om in mum van tijd in een nieuwe zaak weer zo'n hoge standaard neer te zetten.
15 juni , 2014 om 15:14 pm

M.Machiels

Op vrijdag 30 mei was het dan zover, een lunch bij The Jane in Antwerpen. Velen waren jaloers omdat het mij wel gelukt was om te reserveren. De gerechten waren top maar waarom was ik na afloop dan niet tevreden of lyrisch zoals iedereen? Was het omdat ik verwend ben omdat ik alle topzaken in Nederland al meermaals bezocht heb? Of was het omdat ik me niet op mijn gemak voelde omdat ik de hele tijd met mijn gezicht naar een grijs doek zat te kijken? Of omdat we 3! keer hebben moeten zeggen dat mijn vrouw geen kaas lust? Of was het was het omdat zij toch vervolgens 3 keer weer kaas kreeg? Of omdat we te horen kregen dat de door ons bestelde Chardonnay 18 Euro per glas kost? Of was het omdat we bij Oud Sluis ook niet tevreden waren? Of omdat de bediening niet echt vriendelijk maar net zoals in Zeeland gejaagd was? Of was het omdat ik meermaals zelf mijn water moest bijschenken? Of was het omdat ik een eerder besteld glas rode wijn pas kreeg toen ik halverwege mijn hoofdgerecht was? Of was het omdat we twee keer moesten zeggen dat wij het dessert ipv kaas wilden? Ik weet het niet. Ik heb het geprobeerd. Maar de liefde ontbreekt. Jane, Sergio en ik dat gaat niet samen.
16 juni , 2014 om 12:00 pm

restaurantrecensiesvancarla

Bij Oud Sluis was ik ook lang niet altijd tevreden. Als ik je kritiekpunten zo lees, liep het tijdens jullie bezoek niet. Waren jullie er erg snel na de opening? Niet dat dat een excuus mag zijn overigens, maar uit die periode heb ik vaker vergelijkbare opmerkingen gehoord. Nu vind ik zelf je water bijschenken in een restaurant wat geen ster heeft en redelijk vriendelijke prijzen hanteert niet zo'n probleem, maar ik herken wel dat de ergernissen groter worden als ze in aantal toenemen en dan is dit een van de vele ergernissen. Heel jammer dat het tijdens jullie bezoek niet geslaagd was. Uitwijken naar Het Gebaar dan? Daar ben ik althans altijd erg tevreden, hoewel ook daar - natuurlijk - de meningen over verdeeld zijn. Laatst las ik ergens de kritiek dat Roger van Damme wel erg lang aan dezelfde tafel bleef praten. Tja, als dat de reden is dat je naar een restaurant gaat, dan erger je je daaraan. Bedankt voor je reactie in ieder geval weer!
16 juni , 2014 om 12:13 pm

restaurantrecensiesvancarla

Wacht even, begrijp ik nu goed dat jullie er ook op 30 mei waren? Wij in ieder geval wel?!
16 juni , 2014 om 12:15 pm

M.Machiels

Klopt! Tijdens de lunch.
16 juni , 2014 om 16:45 pm

Beau

Verwijderd door restaurantrecensies. Ik wens geen scheldpartijen op mijn blog.
18 juni , 2015 om 21:26 pm

restaurantrecensiesvancarla

Wij ook, hoe is het mogelijk zeg, zulke verschillende belevingen. Zaten jullie vanaf de ingang gezien links of rechts? Wij zaten links en dat liep dus geweldig soepel.
16 juni , 2014 om 17:28 pm

Nell Nijssen

Ha Carla, je schrijft "het reserveren ging soepel". Heb je niet via de website gereserveerd dan? Daarop is de eerste 3 maanden alleen nog plaats op de wachtlijst. Ik wil er dolgraag heen maar wil dan wel kunnen reserveren op een datum die mij zelf het meest bevalt. En zeker niet op een wachtlijst, zodat je "mag" komen als er een gaatje valt. En waarom niet een datum vast kunnen zetten in bijv. november. Neigt naar arrogantie toch?
16 juni , 2014 om 19:16 pm

restaurantrecensiesvancarla

Hoi Nell, ja hoor ik heb via de website gereserveerd, maar ik denk dat ik het net deed toen er een klein foutje in zat, want inderdaad kon ik verder dan 3 maanden komen met reserveren. Wat betreft lang vooruit reserveren: ik ben voorstander van zo kort mogelijk van tevoren, zelf heb ik ooit ruim anderhalf jaar van te voren moeten reserveren bij De Librije en dat vond ik eigenlijk volkomen waanzin, want weet ik veel of ik dan zin heb om te gaan? In Parijs bv. hanteren veel restaurants een termijn van een maand of twee weken. Je moet dan wel in de stijgbeugels zitten en een beetje geluk hebben, maar eigenlijk lukt het vaak toch wel. Ik hoop dat het je snel lukt, want zoals je gelezen hebt vond ik het er geweldig.
17 juni , 2014 om 06:54 am

Tomer Botner

Hi, thank you for mentioning me. Though I'm not sure what you said... :-) Just wanted to let you know that the Amuse bush dishes were made by Galia Tammuz - http://www.galiatammuz.com/. In case you wanted to add it. Cheers, Tomer.
17 juni , 2014 om 06:14 am

restaurantrecensiesvancarla

Thank you! I liked the dishes also ;-). I only write that I love the knives and that they were especially made for The Jane.
17 juni , 2014 om 06:56 am

Tomer Botner

:-) tnx again.
18 juni , 2014 om 06:37 am

Robbert Simonse

Hallo Carla, Ook wij waren er op 30 mei, maar dan tijdens het diner. Leuk om terug te lezen wat we nu precies hebben gegeten. Ik had wel veel onthouden maar in jouw recensie staan meer ingredienten en wijnbeschrijvingen genoemd. Hoe doe je dat eigenlijk? Voor ons was het ook een fantastisch diner waarbij zeker aan onze (hoge) verwachtingen werd voldaan. Er ging eigenlijk maar n ding mis. Het was de bediening niet helemaal duidelijk dat we kaas en dessert wilden waardoor we na het kaasgerecht erg lang op ons dessert moesten wachten.
17 juni , 2014 om 15:39 pm

restaurantrecensiesvancarla

Hoi Robbert, ik heb een spiekbriefje bij me en ik maak foto's van de menukaart, incl. de wijnsuggesties. Ook fotografeer ik regelmatig de etiketten van de wijnen, wel zo handig. En als ik een ingredient niet herken dan vraag ik het eventjes snel, meestal vinden ze dat wel leuk. Fijn dat jullie ook genoten hebben!
17 juni , 2014 om 16:23 pm

deheij

Ik ben wel benieuwd naar de wijnen die worden geschonken, iemand daar meer informatie over?
8 april , 2015 om 07:42 am

restaurantrecensiesvancarla

Wat wil je weten over de wijnen? Uiteraard hebben ze een wijnkaart, een mooie wijnkaart, maar per gerecht kun je ook kiezen uit door hen geselecteerde wijnen. Meestal 2, soms 3. De wijnen die wij gedronken hebben, heb ik volgens mij genoemd.
8 april , 2015 om 09:04 am

Lasijem Sodihardjo

Ben al bijna een jaar bezig om te reserveren! Ik vind het een kwalijke zaak dat je maximaal 3 maanden van te voren kan reserveren. Alle weekenden zijn tot nu toe ALTIJD vol geboekt. Heb diverse malen een klacht per mail ingediend en mij werd geadviseerd een doordeweekse dag te reserveren en dan in de middag! Dit kan toch niet? Ik wil een vrijdagavond zodat ik gelijk een weekendje Antwerpen kan boeken! Ik ga niet een eind rijden vanuit NL om een doordeweekse middag bij The Jane te eten en daarna weer een eind rijden terug naar huis? Waarom kan je niet reserveren wanneer je wil? SLECHTE ZAAK!!! Mijn cadeaubon (die reeds voldaan is!) is straks niet meer geldig, omdat ik nooit kan reserveren!
15 juli , 2015 om 19:37 pm

restaurantrecensiesvancarla

Elke dag komt er een dag bij. Het is dan zaak om vroeg in de ochtend klaar te zitten, dan lukt het meestal wel om te reserveren op het moment dat het je uitkomt. In ieder geval succes ermee.
16 juli , 2015 om 05:23 am

Lucie

Ik ben meer dan vier maanden bezig met te proberen om te reserveren voor mijn dochter die een cadeaubon kreeg. Om dat zij alle dagen vroeg moet werken (ook op zaterdag) kan zij enkel zaterdagavond gaan eten. Elke datum die vrij komt om te reserveren voor een zaterdag, zit ik voor 8u klaar aan de computer, na amper 2 minuten heb ik het formulier ingevuld, telkens is het restaurant al vol geboekt. EEN VERGIFTIGD GESCHENK DUS WANT HOE KAN JE ZEGGEN TEGEN DIEGENE DIE JE DIT CADEAU DEED DAT HET NIET LUKT.
23 oktober , 2015 om 15:07 pm

Chrissounette

Goeiemorgen :) Ik had vandaag HET groene bolletje voor de reservatie, youpiiieeeee... Heb alles netjes ingevuld, ook creditkaart nummer, enz, enz..., algemene voorwaarden aanvaard EN bevestigd... en dan... niets.... geen bevestiging van mijn reservatie, geen mailtje terug, niets.... Nu vraag ik me af of het me al dan niet gelukt is..... Kan U me helpen ?
5 februari , 2016 om 08:08 am

restaurantrecensiesvancarla

Ai Lucie, dat is wel heel vervelend. Ik raad je aan te bellen naar The Jane, vraag naar Simon en vraag hem om raad. Dit kan de bedoeling niet zijn van het reserveringssysteem wat ze hebben. Ik wens je er succes mee en hoop dat het op deze manier wel lukt.
23 oktober , 2015 om 16:32 pm

Gevaert

Op 11 september stipt om 8 uur s'morgens heb ik mijn reservatie doorgemaild om op 11 december te mogen eten in The Jane. Alles liep vlot. Toen wij aankwamen hadden wij wel enige moeite om een vrije parkeerplaats te vinden. Ik had niet goed opgelet en had geen parkeerplaats gereserveerd. Eens binnen hadden wij een echt wauw gevoel. Toch waren wij enigszins verbaasd dat er geen Kerstversiering te bespeuren viel. Het eten was echt subliem. Toch kon ik de gedachte niet onderdrukken dat ik in een soort refter zat door de grote ruimte. Gelukkig is de akoestiek goed. Een paar scheidingen tussen de tafels in hout of planten zou wonderen kunnen doen. Bij het hoofgerecht zagen wij bij onze buren dat zij witte truffel kregen. Wij vroegen hen of dit een supplement was en dit bleek ook zo te zijn. Wij konden helaas geen truffel meer bestellen want ons hoofgerecht was toen reeds opgegeten. Toen wij na het eten de rekening kregen aangeboden bleken de truffels echter aangerekend. Na het melden van de fout kregen wij een aangepaste rekening en twee gratis kleine Duveltjes ter compensatie. Onze namiddag was geslaagd maar had nog beter kunnen zijn indien Sergio zelf aanwezig was geweest. Wij begrijpen echter goed na het zien van de tv reportage op VTM dat hij het zeer druk heeft. Wij wensen in ieder geval een grote proficiat aan The Jane met hun tweede ster.
15 december , 2015 om 17:25 pm

restaurantrecensiesvancarla

Beste Chrissounette, ik zou even een paar uurtjes wachten, ik vermoed dat de bevestiging dan in uw mailbox is gekomen. Mocht dat nu aan het eind van de dag nog niet het geval zijn, zou ik even een mailtje sturen aan the Jane. Het is vast in orde, volgens mij werkt het systeem er goed. Geniet ervan als u er bent in ieder geval!
5 februari , 2016 om 08:33 am

Geef een reactie

Copyright © 2004 - 2023 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl