DSC09382
DSC09382

Brillante Weblog Premio Award 2008

Op 10 september 2008 in Uncategorized.

Premiobrillanteweblog

Deze erkenning van je weblog door andere bloggers vond ik bij thuiskomst in mijn mailbox. Ik kreeg hem van Ed van Wijnerij en ik vond het hartstikke leuk. Ik was er zelfs een beetje trots op!

Waar het allemaal is ontstaan weet ik niet, ik heb ook geen tijd eerlijk gezegd om het helemaal na te zoeken, maar je vindt de 'Brillante Weblog Premio Award 2008' door heel Europa en ver daarbuiten. Na België is het nu de beurt aan Nederland. De Premio Award is een erkenning voor je blog, toegekend door andere Bloggers.
In ruil voor het accepteren van de 'Brillante Weblog Premio 2008',  zijn er een paar zaken die in acht dienen te worden genomen, en dat zijn:

  • De winnaar mag het (bovenstaande) logo plaatsen.
  • Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
  • Stuur de Award naar zeven andere Bloggers, die door hun actualiteit, thema's en design opvallen.
  • Zet de links van deze site op je blog.
  • Laat een berichtje achter op de betreffende site.

Het lijkt eigenlijk wel een beetje erg op een kettingbrief in een aardig, eigentijdse jasje, maar het is meer dan dat ! Je blog krijgt waardering van andere bloggers en andersom kun je deze ook weer uitspreken naar andere bloggers toe, met als gevolg dat "de ijdelheid wordt gestreeld" in combinatie met verhoogde "kijkcijfers". Kortom, een digitale win-win situatie.
(tekst gepikt van Ed!)

Ik heb een paar weken nagedacht wat ik er nu precies mee moest en mee zou doen en ik heb besloten gewoon mee te doen. Daarom dus ook dit verhaaltje. Bloggers bedenken aan wie ik de Award zou willen geven was het probleem niet. Het leuke van bloggen is dat je elkaar telkens overal tegenkomt, althans zo werkt het bij mij wel.

Ik wil de Award graag geven aan de volgende bloggers.

* de tokowijzer. Een voor mij geweldig handig hulpmiddel om mijn weg in de diverse toko's een stuk beter te vinden. Vele malen stond ik al met allerlei dingen in mijn handen, die ik dan maar weer terug stopte, omdat ik niet wist wat ik ermee moest. Nu dus wel! Ook mijn mannen zijn er blij mee, alledrie zijn ze dol op Aziatisch eten;

* de website en de foto's van Kok Robin. Een prachtig log met goede, uitgekristalliseerde recepten. En een fijne link naar haar foto-albums;

* het net nieuwe weblog van Tanja. Omdat ik blij ben dat ze weer actief is op internet en omdat ik haar schrijfsels gemist heb. En uiteraard omdat ze veel interessant's te melden heeft;

* het log van Chris. Altijd leuk om haar schrijfsels te lezen en haar recepten kloppen altijd. Hoog tijd om weer wat te Katannen Chris!

En hiermee stop ik met het doorgeven van de Award. Allemaal gefeliciteerd ermee!

Bovenstaande blogs bezoek ik zo ongeveer elke dag; er zijn natuurlijk nog veel meer blogs die ik zeer regelmatig bezoek o.a. Wijnerij van Ed, Foodlog, Sylvia Witteman, Cheffen, Julius Jaspers, etc. etc. Het lijstje met links staat tenslotte niet voor niets op mijn weblog.

4 gedachtes over "Brillante Weblog Premio Award 2008"

petra

Hee carla, ik heb mijn links anders ingericht (namelijk via delicious) en daardoor mis ik toch soms wat weblogs (nee ik doe niet aan rss feeds, geen idee hoe dat werkt). Leuke recensies weer en deze kende ik nog niet en zo ver ligt dat nou ook weer niet van B af! groetjes
21 november , 2007 om 20:29 pm

Andrea

Hai Carla, Wat leuk joh, deze award!! Van harte gefeliciteerd en heel begrijpelijk dat je trots bent. Ik zou er ook van gaan glimmen. Groetjes
14 september , 2008 om 13:15 pm

Robin

Ik ben ook heel trots. :) En blij met je aardige woorden. Dankjewel, Carla!
15 september , 2008 om 11:51 am

Tanja

Vergeet ik je juist hier te bedanken! Ik doe mijn best, de blog is nog in wording en van sommige dingen begrijp ik nog geen bal. Maar dat komt nog, hopelijk ... Tanja
27 september , 2008 om 09:05 am

Geef een reactie

Copyright © 2004 - 2023 Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl